گوشت مرغ رو قبل از مصرف بشوریم یا نه؟
این روزها مقالاتی در رابطه با شستن یا نشستن مرغ منتشر شده که بسیاری از افراد را در زمینه شتشوی مرغ سر درگم کرده است. در ادامه با پاکلند همراه باشید تا مضرات و خطرات شستشوی مرغ خام رو بدونیم.
شستشوی مرغ قبل از پخت و پز یک روش معمول است که ما این کار را برای زودودن آلودگی ها و باکتریهای مرغ انجام میدهیم، اما متخصصان غذا و ایمنی توصیه می کنند این کار را انجام ندهید و می گویند انجام این کار می تواند شما را بیمار و دچار مسمومیت کند. مرکز مدیریت و پیشگیری بیماری ایالات متحده آمریکا (CDC) در وبگاه رسمی خود نوشته است، گوشت مرغ خام ممکن است آلوده به باکتریهای بیماریزایی از قبیل کمپیلوباکتر، سالمونلا و کلستریدیوم باشد که می تواند باعث معده درد، اسهال و مسمومیت شدید مواد غذایی شود و یکی از شایع ترین علل مسمومیت غذایی همین باکتریها هستند.
با شستن مرغ خام قبل از پختن، خطر ابتلا به مسمومیت غذایی از باکتری های کمپلوباکتر افزایش مییابد. آب شستشوی مرغ می تواند آلودگی ها را پخش کند و باکتریها را روی دست ها، سطوح کار، لباس و تجهیزات آشپزی پخش کند. قطرات آب می تواند بیش از 50 سانتیمتر در هر جهت بپاشد و تنها چند سلول کمپیلوباکتر برای ایجاد مسمومیت غذایی کافی است.
برای پیشگیری از ابتلا به بیماریهای مرتبط با این باکتریها بهتر است؛ مرغ خام خریداری شده را که آغشته به لکههای خون یا آلودگیهای دیگر میباشد، با دستمال تمیز کنید یا به آرامی آن را در یک ظرف پر آب قرار دهید سطح آن را کاملا تمیز و به آهستگی آن را بستهبندی کنید. بعد تمام ظروف، سینک، چاقوها، تخته و ... را با آب گرم و مواد مناسب ضدعفونی کنید. هرگز مرغ خام را زیر شیر آب با فشار بالای آب نگیرید و از تماس موادغذایی با مرغ خام و شیرابه آن جلوگیری کنید (قراردادن مرغ در پلاستیکهای ضخیم و سالم در زمان خرید یا قراردادن در یخچال.) ، حتما دستهای خود را با آب گرم و صابون حداقل ۲۰ ثانیه قبل و بعد از تماس با مرغ خام بشویید و در زمان پخت مرغ دقت کنید که قسمتهای داخلی آن کاملا پخته باشند، اگر در رستوران غذا را صرف میکنید در صورت نپخته بودن بخشهای عمقی درخواست پخت مجدد آن را بدهید و مرغ پخته را حداکثر تا دو ساعت پس از پخت در یخچال یا فریزر قرار دهید.
همچنین برای آسودگی و اطمینان بیشتر، خانوارها میتوانند از مرغ های بسته بندی شده شرکت پاک پروتئین پدیده (پاکلند) استفاده کنند. این روزها خرید محصولات بستهبندی شده، با کیفیتتر و بهداشتیتر است و چندان هم غیر اقتصادی نیست.طبیعتاً با توجه به نظارت کارشناسان در مراکز بسته بندی این شرکت و رعایت کامل مسائل بهداشتی و استفاده از تجهیزات و امکانات جدید در امر بسته بندی مرغ در شرکت پاکلند، با قاطعیت تمام میتوان گفت که سلامت خانوادهها با مصرف مرغهای بسته بندی پاکلند، کاملاً تضمین شده است چراکه این مراکز بسته بندی، کاملاً تحت نظر اداره بهداشت و اداره دامپزشکی قرار دارند و پزشکان متخصص در این مراکز مستقر هستند.
پس با خیال راحت محصولات پروتئینی پاکلند را بصورت بسته بندیهای بشقابی تهیه کنید تا از شستشو و بسته بندی مرغهای خام با توجه به خطرات ذکر شده در امان باشید و سلامن خود و فرزندانتان را تضمین کنید.