گوشت مرغ یکی از مهمترین منابع غذایی سرشار از پروتئین و اسیدهای آمینه است که در سلامت بدن و ساخت و ترمیم بافتهای بدن نقش مهمی را ایفا میکند. این گوشت همه کاره، می تواند به صد روش مختلف طبخ شود، پس هیچ وقت از خوردن آن خسته نمی شوید. با استناد به پایگاه اطلاعاتی مواد غذایی ایالات متحده آمریکا، مواد مغذی موجود در مرغ به شرح زیر میباشد:
در ادامه به برخی خواص و فواید مرغ بر روی سلامت بدن انسان میپردازیم:
خاصیت بی نظیر مرغ برای سلامت روانی: ویتامین B برای حفظ سلامت روانی لازم است و این ویتامین را میتوانید در مرغ پیدا کنید. مصرف ویتامین B به طور منظم می تواند از آسیب دیدن شما در برابر استرس، اضطراب و سندرم کاهش حافظه جلوگیری کند. بنابراین مصرف مرغ به صورت متعادل می تواند به تأخیر در بیماریهای روانی مرتبط با سن مانند بیماری آلزایمر کمک کند.
گوشت مرغ کم خونی را درمان می کند: کم خونی با مصرف غذاهای غنی شده با آهن، ماده معدنی که به طور گسترده در کبد مرغ یافت می شود، درمان میشود. گوشت مرغ دارای مقدار زیادی ویتامین مانند ویتامین A، ویتامین E و ویتامین K است که در تولید گلبول های قرمز نقش دارند.
با مصرف مرغ از چشمتان محافظت کنید: این ماده غذایی نیروگاه از رتینول، لیکوپن، آلفا و بتاکاروتن و .. است. این مواد مغذی برای حفظ سلامت کلی چشم ضروری است. مصرف مرغ فقط برای خشکی چشم یا کوری شب مفید نیست بلکه برای آب مروارید و دژنراسیون ماکولا (انحطاط لکه زرد چشم) به همان اندازه مؤثر است.
فواید مرغ برای سلول های بدن و بافت ها: مصرف مرغ به طور مرتب می تواند رشد سلول ها و بافت های آسیب دیده را به طور مؤثر تقویت کند. می توانید مقدار بالای ریبوفلاوین را در سینه مرغ و کبد بیابید.
تقویت سیستم ایمنیبا گوشت مرغ: سیستم ایمنی بدن شما به میزان کافی پروتئین، آهن، منیزیم و پتاسیم نیاز دارد تا به درستی عملکرد مناسب داشته باشد، که این مواد در مرغ به فروانی بسیار وجود دارد. این مواد مغذی هنگام مصرف همزمان، سلولهای سیستم ایمنی بدن شما را تقویت می کنند..
مصرف مرغ برای سلامتی ناخن: در بیشتر موارد، کمبود مواد معدنی و ویتامین می تواند ناخن های شما را تضعیف کند. مصرف مرغ می تواند سلامت ناخن های شما را بهبود بخشد زیرا ترکیبی از آهن، پتاسیم و ویتامین های مختلف است.
تنظیم هورمون کورتیزولبا مصرف مرغ: گوشت مرغ میتواند هورمون کورتیزول را در بدن شما متعادل کند. عدم تعادل هورمون کورتیزول می تواند در افزایش سطح استرس موثر باشد.
خاصیت مرغ برای سلامت قلب و عروق: متخصصان تغذیه پیشنهاد میکنند که وعده های کافی مرغ در طول هفته می تواند به کاهش فشار خون و کاهش سطح کلسترول و مشکلات قلبی و عروقی مانند: سکته مغزی و حمله قلبی کمک کند. از آنجا که سینه مرغ حاوی صفر درصد چربی بوده، برای بیماران قلبی مؤثر است.
مرغ از سرماخوردگی فصلی جلوگیری می کند: شما فقط با ریختن مقداری مرغ در سوپ گرم می توانید با عوامل ویروسی فصلی مانند باکتری های عفونی مبارزه کنید. این غذای خوشمزه حاوی مقادیر زیادی مواد مغذی است که به تسکین سرماخوردگی و سایر بیماری های مرتبط با آن مانند گلو درد و احتقان بینی کمک می کند.
مرغ گزینه ای ایده آل برای کاهش وزن است: هنگامی که صحبت از تثبیت وزن به میان می آید. این ماده حاوی حداقل چربی و حداکثر ارزش غذایی است بنابراین، افراد چاق می توانند آن را در رژیم غذایی خود بگنجانند. شما می توانید در هر هفته حداقل سه وعده سینه مرغ انتخاب کنید. به عنوان مثال، می توان آن را به سالادها و سوپ ها اضافه کرد و می توانید مرغ های کبابی پاکلند را همراه با سبزیجات مورد علاقه خود مصرف کنید، به هر صورت مرغ برای افرادی که از وزن خود آگاه هستند، بی خطر است.
گوشت مرغ منبع خوبی از کراتین است: کراتین ترکیبی است که بدن انسان آن را از سه اسید آمینه آرژینین ، گلیسین و متیونین به طور طبیعی تولید می کند. بسته به برش دقیق، هر قطعه مرغ بین 300 تا 500 میلی گرم حدود 100 میلی گرم کراتین دارد. کراتین برای سلامتی ما فواید مختلفی دارد و می تواند عملکرد بدنی ، بهبودی، قدرت و استقامت را تقویت کند.
گوشت مرغ منبع عالی از ویتامین های B و نیاسین است: مرغ غلظت خوبی از همه ویتامین های مهم B را تأمین می کند. نیاسین یکی دیگر از ویتامین های گروه B است که به محافظت در برابر سرطان و سایر شکل های آسیب ژنتیکی (DNA) کمک می کند.
گوشت مرغ سرشار از پروتئین است: گوشت مرغ منبع عالی پروتئین کم چرب است که به رشد و نمو عضلات کمک می کند. این نوع پروتئین همچنین به حمایت از وزن سالم بدن و کاهش وزن کمک می کند.
گوشت مرغ باعث کنترل فشار خون میشود: مصرف مرغ در کنترل فشار خون مفید است. هنگام پیروی از رژیم غذایی سرشار از مرغ، آجیل، لبنیات کم چرب، سبزیجات و میوه ها، در افراد مبتلا به فشار خون بالا پیشرفت هایی مشاهده شد.
گوشت مرغ مانع از از بین رفتن استخوان می شود: اگر وارد سنین میانسالی و بزرگسالی شده اید و نگران پوکی استخوان یا آرتریت هسستید ، خوردن مرغ به دلیل داشتن پروتئین بسته شده به مبارزه با کاهش تراکم استخوان کمک می کند.
خواص ضد سرطان مرغ: مطالعات نشان داده است که در غیر گیاهخواران، مصرف بیشتر گوشت قرمز، گوشت خوک و ژامبون باعث افزایش خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ می شود در حالی که در مصرف کنندگان گوشت مرغ و ماهی ، خطر ابتلا به این سرطان در مراحل بعدی زندگی کاهش یافته است.
کاهش کلسترول با مصرف گوشت مرغ: مقدار چربی اشباع شده و کلسترول موجود در گوشت قرمز مانند گوشت گاو ، گوشت خوک و بره بسیار بیشتر از مقادیر موجود در مرغ، ماهی و سبزیجات است. بنابراین، انجمن قلب آمریکا توصیه کرده است که برای کاهش خطر کلسترول و متعاقباً پیشرفت بیماری های قلبی، مرغ و ماهی به جای گوشت قرمز مصرف کنید. این انجمن همچنین می گوید، مصرف مرغ یا ماهی باید در حد طبیعی باشد، زیرا مصرف بیش از حد نیز می تواند به پیشرفت بیماری های قلبی منجر شود.
شرکت پاک پروتئین پدیده (پاکلند) محصولات متنوعی از قطعه بندی مرغ شامل مرغ کامل بستهبندی شده، بستهبندیهای حاوی ران، سینه، بال، بازو و آلایش را با رعایت تمامی پروتکلهای بهداشتی بصورت بشقابی و فلهای تولید و توزیع میکند که با مراجعه به قسمت محصولات میتوانید محصولات متنوع این شرکت را بررسی و جهت خرید با کارشناسان فروش ما تماس بگیرید.